Ansök om medlemskap

Rutinerna för att bli medlem i Gustavsbergs båtklubb och därmed kunna få en sommar- eller vinterplats i Farstaviken eller Mölnvik är följande:

1. Ansökan om medlemskap. Detta sker genom att fylla i den medlemsansökan som du hittar längst ner på denna sida. Fyll i den digitalt och skicka tillbaka den till
    medlem@gustavsbergsbatklubb.se  antingen som Word-dokument eller som PDF.
  2. En ny medlem betalar 500 kr i inträdesavgift till PG 606 29 35-9 Gustavsbergs Båtklubb.
    Om någon annan gör inbetalningen måste DITT namn stå i meddelandefältet.
  3. När pengarna kommit läggs du in medlemsregistret och du får ett mail med angivande av ditt medlemsnummer.
  4. Med ditt medlemsnummer till hands måste du själv kontakta hamnkapten eller planbas för att ställa dig i kö för sommar- och/eller vinterplats. Du kan kontakta hamnkapten eller planbas innan du bestämmer dig för att bli medlem. Detta för att bilda dig en uppfattning om sannolikheten att få en plats i tid för dina behov. Beroende på storlek av båt varierar rotationen av medlemmar varför det kan gå olika fort att få plats.

Obs!

Punkt 4 ovan är viktig då det hänt att ny medlem inte fått tillräckligt med information för att denne ska förstå att man inte med automatik hamnar i ett kösystem bara för att man blivit medlem. Medlemmen måste själv anmäla sig till dessa kösystem. Det gör du genom att kontakta hamnkapten eller planbas.

Se kontaktuppgifter här: Kontaktpersoner

Medlemsansökan finner du här: Intradesansokan-till-GBK