Årsmöte den 5 mars kl 18:30 i Gustavsgårdens samlingssal

Båtklubbens årsmöte sker på torsdag den 5 mars kl 18:30 (servering av landgångar) i Samlingssalen i Gustavsgården i Gustavsberg. Årsmötet startar kl 19.00. Lokalen är bokad från kl 17:00 – 21:30. Den som behöver förbereda inför mötet har därför gått om tid innan mötet börjar.

En separat kallelse till årsmötet skickas med post i sedvanlig ordning. Detta är bara ett informationsinlägg för dig som besöker klubbens hemsida.

Jag kan redan nu passa på att ge lite stöd till vår vice kassör som ska försöka arbeta för en uppdaterad medlemsförteckning med aktuella mailadresser. Klubben kan spara stora pengar på om mer information kan skickas ut per e-post. Bara inbjudan till årsfesten med tryck och portokostnader gick på ca 10.000 kronor. Hjälp honom när han kontaktar dig och begär din e-postadress. Den som inte har en sådan meddelar detta och får i fortsättningen ett brev.

Anmälan kan ske via e-post eller telefon. Vi ber er att så långt som möjligt anmäla er via

bildsten@gmail.com

eller genom att ringa

Carl Bildsten (Ordförande) tel. 070-329 29 09

Roger Lindblom (Klubbmästare) tel. 0737-500 650

Välkomna, styrelsen

En tanke kring ”Årsmöte den 5 mars kl 18:30 i Gustavsgårdens samlingssal

  1. Det var angivet i utskicket att man helst skulle anmäla sig via hemsidan, ser dock inget uppenbart ställe att göra detta en provar med denna funktion
    Bosse och Annki Jernberg, båtplats 247 i Farstaviken, anmäler sig till årsmötet den 5 mars.

    Mvh Bosse
    Bosse Jernberg

Kommentarer är stängda.