4 tankar kring ”Höstutskick 2015

 1. Listorna för upptagning med egen vagn hade 5 rader för kl. 14.00 och 5 rader för kl. 16.30. Detta var en nyhet som kanske skulle stått nämnd i höstutskicket? Eller är det det enskilt initiativ tillkommet i efterhand?
  Av erfarenhet vet jag dessutom att uppdragningen kl. 14.00 brukar börja c:a 12-12.30…./Bengt Forssman

 2. Hej, datum/rutiner för alla arbetspass fastställs av funktionärerna på varvet. Det krävs bl. a. att kran- och traktorförare är tillgängliga. Att vagnspasset i höst begränsades är pga att det är väldigt mörkt när sista båtarna körs in. Beakta att det förutom 10 segelbåtar även är 10 motorbåtar.

  Sedan kan vi nog ta till oss att det borde framkommit bättre i utskicket.

  /Per Planbas

 3. Åsikterna hos medlemmarna gällande nyttjande av rampen med egen vagn går isär. Är det korrekt att det ej går att ta upp sin båt med egen bil och trailer för att transportera bort förutom vid just dessa speciella tider och datum?

 4. Inte helt säker på att jag förstått frågan. Men varvet stängs för ALL fordonstrafik de datum då varvet har allmän upptagning. Du kan m.a.o. inte nyttja rampen den 16, 26, 27 september samt 1, 3, 4 oktober.

  I övrigt är rampen öppen för bilar som önskar ta upp sin båt med egen trailer. Det som EJ tillåts är att kranbilar kör ut på kajen och lyfter båtar. Detta då kajen inte är dimensionerad för de laster som då uppstår. /Per Planbas

Kommentarer är stängda.